Tom Berserik

Interview

Kun je je kort voorstellen?

Mijn naam is Tom Berserik, 20 jaar. Ik ben geboren in Zoetermeer maar woon inmiddels al een tijdje in Tilburg, waar ik journalistiek studeer. Je kunt me, samen met Ghino en Pascal, kennen van Checkpoint. In dit programma experimenteren we erop los en mogen we  te gekke dingen doen.

Hoe heb je gehoord van Fhuttle?

Ik ben benaderd door de oprichter en die stuurde mij wat Fhuttles op. Toen ik het product kreeg en uitteste was ik al snel verkocht.

Waarom ben je een Fhuttle ambassadeur geworden?

Ik draag Fhuttle een warm hart toe omdat je veel lol kan hebben en tegelijkertijd sport, alleen of met vrienden. Toen ik hiervoor gevraagd werd wilde ik het dan ook graag doen. Voor mij staat Fhuttle gelijk aan fun. Wie wilt dat nou niet!?

Wat vind je van de Fhuttle?

Fhuttle is een te gek product waarmee je spelenderwijs veel lol kunt hebben. Ik was vroeger al verslaafd aan zo’n balletje die je met een touwtje aan je voet doet, maar sinds ik de Fhuttle heb kan ik het ook met mijn vrienden doen.

Wat ga jij als ambassadeur van Fhuttle doen?

Ik hoop Fhuttle onder de aandacht te kunnen brengen op o.a. scholen. Fhuttle als standaard spel binnen het bewegingsonderwijs krijgen is natuurlijk te gek!